waarom?

 

 

Wij regelen het

Geen zorgen

Evenementen worden geassocieerd met genieten en vreugden. Iedereen geniet ervan om gezellig samen te zijn wanneer er een gebeurtenis te vieren valt. Onder genot van wat drankjes plezierig bijpraten met elkaar. Familie die u al lange tijd niet heeft gezien? Of juist een vriend die een tijd geleden verhuist is? Het maakt in principe niet uit… Enige wat u wilt doen is genieten!

Op dat moment staat de Bruin Eventverhuur voor u klaar! Geen zorgen over drankinkoop of statafels die klaargezet moeten worden. Wij regelen het voor u. 

Wat vinden anderen?

Voor me verjaardagsfeest heb ik een partytent gehuurd bij de Bruin Eventverhuur. Een dag van te voren persoonlijk besteld. De volgende dag is die ruim op tijd op locatie afgeleverd. De partytent was makkelijk te gebruiken. Binnen 2 minuten had ik hem opgezet. De volgende dag werd die weer keurig opgehaald.

Roel Goemans

Voor een bedrijfsfeest van mijn werk heb ik een pakket voor 50 personen gehuurd bij Bas. Dit is tegen een vergoeding in Den Bosch geleverd. Al mijn collega’s waren te spreken over de kwaliteit van het bier. Het ‘eigen merk’ bier wat Bas heeft.

Een aanrader!

Floris de Prie

de Bruin eventverhuur heeft snel gehandeld en dat voor weinig geld in verhouding met andere. Ik had dezelfde dag nog een partytent nodig met statafels en barkrukken. Ik kon ze direct komen ophalen. Goed geregeld! Volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van deze producten. Lekker makkelijk en snel!

Lotte van den Nieuwelaar

Eigenaar

Bas de Bruin

Bas de Bruin

Eigenaar de Bruin Eventverhuur

 

Mijn passie voor het organiseren van evenementen is ontstaan bij het vieren van mijn vijftiende verjaardag. Samen met een van mijn vrienden hebben we dit groots gevierd. Een evenement voor 150 vrienden in de schuur van mijn ouders . Vanaf dat jaar heb ik, samen met vriend Sem, elk jaar een groot feest gegeven voor mijn verjaardag.

Elk jaar is het feest groter, professioneler en specialer geworden. Zo hebben we afgelopen jaar een feest voor 250 bekenden/vrienden gegeven, een klein festival.

Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik sinds 2018 de Bruin Eventverhuur ben begonnen.

Gemak voor de klant, duidelijkheid en snelle service is waar de Bruin Eventverhuur voor staat. De Bruin Eventverhuur ontzorgt met gedrevenheid en passie.

De Bruin Eventverhuur  zal u zorgen met open armen ontvangen en dit aan u terug geven als blijdschap.

 

Contact

Zullen wij contact opnemen met u?

9 + 2 =

Contact

info@debruineventverhuur.nl

06 402 517 19

Achtersloot 142
IJsselstein 3401NZ

Koffie?

Offerte op maat nodig? Kom gezellig langs, we bespreken de mogelijkheden onder genot van een kopje koffie!

 

Oppeningstijden

Maandag-Vrijdag 08:00-18:00
Zaterdag – Zondag 09:00-18:00